Megjelent a GINOP-1.2.8-20 és a VEKOP-1.2.6-20!

Budapest és Pest megye vonatkozásában a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program, az ország további területeit érintően pedig a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program égisze alatt megjelentek “A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című pályázati felhívások.

Mindkét felhívás a hazai kis-és középvállalkozások termelékenységének növelését, technológiai megújulását és fejlődését, továbbá a koronavírus járvány gazdasági hatásainak enyhítésére helyezi a hangsúlyt, ezeket a főbb célkitűzéseket hivatott támogatni.

A pályázatok május 29-től nyújthatók be, az igény bevehető támogatási összeg nagyban függ a pályázni kívánó vállalkozásban foglalkoztatottak létszámától.

A támogatási kérelemmel kapcsolatos bővebb tájékoztatás, valamint a pályázati anyag összeállítása vonatkozásában állunk minden érdeklődő szíves rendelkezésére.

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>