Bemutatkozás

Dr. Laczkovszki Anita vagyok, a Perfect Procurement Kft. alapítója. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog-és Államtudományi Karán folytatott tanulmányaim alatt és mellett, 2013 óta folyamatosan tevékenykedem a közbeszerzések és a pályázatmenedzsment területén. 2020 januárjáig ügyvédi irodában tevékenykedtem és a magyar jogrendszer számos területét érintően szereztem hasznos tudást és tapasztalatot, azonban a közbeszerzési jog, mint fő terület iránti érdeklődésem és elhivatottságom indokolta, hogy a klasszikus ügyvédi hivatástól eltérően új irányban kezdjem meg munkálkodásomat.

E célkitűzés megvalósítása érdekében alapítottam vállalkozásomat 2019-ben, és az alapítás pillanatától napjainkig arra törekszem, hogy a társaság nevében is megjelenő „tökéletességet” megvalósíthassam partnereim, ügyfeleim számára.

Korábbi tevékenységem alatt kiemelt, állami vagyonkezeléssel érintett projektek vezetőjeként, koordinátoraként rendkívüli és egyedülálló ismereteket sajátíthattam el a projektmenedzsment területét érintően is.

Közbeszerzési eljárások lebonyolításában végzett munkám során önkormányzatokkal, kiemelt támogatásban részesülő vállalkozásokkal, egyéb szervezetekkel, illetve főként energetikai és építőipari beruházásokkal ismerkedhettem meg. Olyan kiemelkedő szaktudású mentorok mellett dolgozhattam, akiknek köszönhetően magabiztosan látom el napi tevékenységemet önálló vállalkozóként is; a projektek menedzselése során nem csupán az aktív, pályázatokat és közbeszerzéseket érintő előkészítő és lebonyolítási feladatokat végezhettem személyesen, hanem naprakész jogszabályi és piaci ismeretekkel mindezen folyamatok megvalósulásának szakmai hátterét is biztosíthattam.

FAKSZ tevékenységemhez fűződő referencia listám százas nagyságrendekben mutatható be napjainkig. Jelenleg is aktív mindennapjaimat a folyamatban lévő eljárásokra koncentrálva, a hatályos közbeszerzési jogterületet érintő szabályozás naprakész nyomon követésével igyekszem sikerre vinni.

A közbeszerzések bonyolítása mellett közszféra-, illetve magánszféra szektorba tartozó szervezet részére nyújtok pályázatírási tanácsadást, illetve a megítélt támogatások esetén annak teljes körű menedzsmentjében is segítem a projektek sikeres előre haladását.

Fentieken túl a közbeszerzési jog területének kutatásával töltöm szabadidőmet, a 2020-as és 2021-es évben több intézmény részére láttam el oktatói feladatokat közbeszerzési referens, valamint pályázatírói-projektmenedzseri felnőttképzési rendszerben szervezett tanfolyamokon. 2021 júliusáig az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer üzemeltetéséért felelős Nemzeti Elektronikus Közbeszerzési és Szolgáltató Nonprofit Kft.-nél láttam el oktatói tevékenységet folyamatban lévő, OKJ-s közbeszerzési referens képzésükön, valamint a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező képzéséhez tartozó online és személyes képzéseken, segítve ezzel a kollégáim napi munkavégzését és az EKR rendszert érintő változások folyamatos információnak átadását.

Szakmai hozzáértésem kiterjesztéséhez 2023 januárjában a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog-és Államtudományi Kara által szervezett közbeszerzési szakjogász képzésen kitüntetéses szakjogász végzettséget szereztem.

Pénzügyi ismereteim elmélyítése érdekében jelenleg vállalkozási mérlegképes könyvelői szakképesítést adó felnőttképzés hallgatója vagyok, valamint a 2024-es évben tervezem benyújtani felvételi jelentkezésemet az ELTE Állam- és Jogtudományi Doktori Iskola Állam- és Jogtudományi Doktori Programjára.

2023. decemberében ért az a kiemelt megtiszteltetés, hogy a Közbeszerzési Hatóság által meghirdetett “Kiválósági Díj” pályázatán fenntarthatósági kategóriában 1. díjazásban részesülhettem.

Dr. Kovács Lászlóval, a Közbeszerzési Hatóság elnökével a 2023. évi ünnepélyes díjátadón. A díjazottak teljes listája megtekinthető a Közbeszerzési Hatóság hivatalos oldalán és közösségi oldalán

https://www.kozbeszerzes.hu/hirek/atadta-2023-evi-dijait-a-kozbeszerzesi-hatosag/