VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM – Elindult a 2021-2027 programozási időszak!

A 2021-es évben is – ugyan még csak február hónapot írunk – számos változás történt társadalmunk életében: hozzá kellett szoktunk a járványhelyzet miatti korlátozásokhoz, amelyek jelenleg mindennapjaink szerves velejárói. Kerülnünk kell a személyes kapcsolattartást, ugyanakkor a gazdasági élet fenntartása érdekében továbbra is, töretlenül koncentrálnia kell a vállalkozásoknak folyamatos fejlődésükre, hogy ebben a különösen nehéz helyzetben is megőrizhessék stabilitásukat, illetve elősegíteniük azt, hogy  foglalkoztatottaik pozíciói ne kerüljenek veszélybe.

Az új programozási időszak elsőként, a vállalkozások számára megnyitni kívánt pályázati lehetőségét éppen ennek érdekében előre hozták, és az első benyújtási ciklus már 2021. március 1. napján megnyílik a pályázat kiválasztási szempontjainak megfelelő vállalkozások számára.

A VINOP-1.2.1-21 “A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” tárgyú pályázati felhívás keretében összesen 200 milliárd Forint keretösszeg erejéig pályázhatnak a vállalkozások , több ciklusban.

Részletesebb tájékoztatást és előminősítést díjmentesen nyújtunk, amennyiben igényét jelzi oldalunk Kapcsolat menüpontjában.